بر اساس آخرین آمار، بیش از 2 هزار نفر در شبانهروز گذشته در اثر شدت آلودگی به ویروس کرونا، در کشورهای ایتالیا، آلمان، انگلیس و فرانسه جان باختهاند. مجموع مبتلایان به کرونا در جهان ۵۳۳ هزار نفر و شمار جانباختگان را ۲۴ هزار اعلام شده است. آمریکا با حدود ۸۲ هزار نفر رکورددار جهان است.
خبرگزاری رسمی کره شمالی برای اولین بار آمار مرتبط با کرونا را در سراسر این کشور اعلام کرد. کره شمالی بجای کلمه «قرنطینه» واژه «نظارت پزشکی» را استفاده می کند.
«نصیف الخطابی» بمناسبت اعیاد شعبانیه و عدم امکان زیارت حرم امام حسین(ع) و حرم ابالفضل العباس(ع) از شهروندان کربلا و زائران به دلیل تعطیلی کامل اماکن مقدسه و اجرای مقررات منع رفت و آمد، عذرخواهی کرد.
با عبور شمار قربانیان بیماری کووید19 در سراسر جهان از مرز 23 هزار و 600 نفر، تهدید بی سابقه ناشی از گسترش این بیماری همهگیر سبب شده تا بسیاری از کشورها بر شدت محدودیتها و تدابیر پیشگیرانه برای مهار ویروس کرونا بیافزایند.
برخی کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا، اسپانیا و فرانسه برای کاستن از سرعت انتشار این بیماری همه گیر و اجرایی کردن دستورالعملها و قوانین محدود کننده در شرایط بحرانی کنونی به نیروهای نظامی و ارتش متوسل شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت با ابراز تاسف از شهادت ۴۳ تن از کادر درمانی و بهداشتی کشور در راه مقابله با ویروس کرونا، گفت: امروز نظام سلامت داغدار این افراد است و از برکت وجود این افراد محروم شدهایم.
طبق آخرین آمار جهانی، تا صبح چهارشنبه 6 فروردین، بیش از 423 هزار نفر در جهان مبتلا به ویروس کرونا شدهاند و بیش از 19 هزار نفر جان باختهاند؛ کشورهای چین، ایتالیا و آمریکا، اسپانیا،آلمان و ایران به ترتیب بیشترین تعداد مبتلایان را دارند.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا گفت که هرگز به هیچ کشور خارجی برای تضمین نجات ما از بحران کنونی اعتماد نخواهیم کرد. در آمریکا تا بامداد چهارشنبه، تعداد قربانیان کرونا به 703 نفر و تعداد مبتلایان به 53660 نفر افزایش یافت.
پویش مردمی مقابله با تحریمهای آمریکا علیه ایرانیان در شرایط سخت درگیری ویروس کرونا، از شهروندان آمریکایی خواسته است تا با وزارت خزانه داری به منظور لغو تحریمها حتی به صورت موقت(۱۲۰ روزه)، تماس بگیرند.
سرعت گسترش بیماری کووید ۱۹ قاره سبز را به قاره قرمز تبدیل کرده است. اقدامات پیشگیرانه در اروپا و دیگر نقاط جهان نیز به اندازه ای در حال فراگیر شدن است که بر اساس گزارش رسانههای بین المللی بیش از یک میلیارد نفر، یعنی از هر هفت شهروند جهانی یک نفر در قرنطینه قرار گرفته است.
یک مرد چینی بر اثر ابتلا به "ویروس هانتا" جان خود را از دست داد. این بیماری میتواند باعث سندرم ریوی هانتی ویروس (HPS) و سندرم کلیوی هانتی ویروس (HFRS) شود.
مقامات شهری و امنیتی در مسکو از روش شناسایی چهره به عنوان ابزاری کلیدی جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا استفاده میکنند. در روسیه بیش از 93 هزار نفر مشکوک به کرونا تحت نظارت و کنترل هستند و تاکنون در سراسر روسیه تعداد 438 نفر مبتلا به کرونا شناسایی و ثبت شده است.
با صدور فرمان «ماندن در خانه» برای ساکنان ۱۵ ایالت در آمریکا برای مهار کرونا، دست کم ۱۳۸ میلیون نفر از شهروندان این کشور خانهنشین میشود. ترامپ با اشاره به اینکه میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا ۱ درصد از مبتلایان است گفت: فعلاً زمان کشمکش های سیاسی و حزبی نیست.